Incredibil! Cum a fost pusă la cale răpirea adolescentei de 14 ani. Filmul evenimentelor

Incredibil! Cum a fost pusă la cale răpirea adolescentei de 14 ani. Filmul evenimentelor

Polițiștii buzoieni au fost puși pe jar în week-end după ce au fost anunțați că o minoră de 14 ani a fost răpită de pe stradă.

Povestea începe, de fapt, în urmă cu două săptămâni, la o nuntă din municipiul Buzău. La petrecere se afla familia unui tânăr de 19 ani, dar și o altă familie, cu o minoră de 14 ani. Familia tânărului a pus ochii pe fată și au considerat că ar fi bună de noră. Tânărul a încercat să îi facă fetei avansuri, însă aceasta le-a refuzat cu desăvârșire.

Familia băiatului nu a renunțat. Știind unde locuiește familia fetei au pândit-o, iar când adolescenta a ieșit din curte pentru a merge la magazin, au răpit-o de pe stradă, au băgat-o într-o mașină și au demarat în trombă.

Familia fetei a anunțat poliția imediat ce și-au dat seama ce s-a întâmplat. A urmat o amplă acțiune a oamenilor legii. Au fost organizate filtre în trafic în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, au fost scotocite toate unitățile de cazare din aceste zone, în final fata de 14 ani fiind găsită luni în municipiul Buzău.

Astăzi la prânz, cele 6 persoane care au participat la răpire au fost duse de polițiști în fața instanței. Magistrații vor decide ce măsură se va lua în cazul acestora, dacă trebuie să rămână după gratii sau dacă pot fi cercetați în stare de libertate.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare