S-a decis cine va ocupa una dintre cele mai importante funcții din Prefectura Buzău

Jurnalistă cu o experiență de peste 20 de ani, noul purtător de cuvânt al Prefecturii Buzău

Jurnalista Cristina Sterian este, începând cu data de 1 ianuarie 2021, noul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului – Județul Buzău. Numirea a fost anunțată de instituție printr-un comunicat de presă.

”Începând cu data de 1 ianuarie 2022, doamna Cristina Sterian este noul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului. Cu o experiență de peste 20 de ani în presa audio și scrisă, doamna Cristina Sterian va fi legătura permanentă dintre domnul prefect Daniel Țiclea și jurnaliștii acreditați pe lângă Instituția Prefectului – Județul Buzău”, se arată în comunicat.

Cristina Sterian este o jurnalistă formată în redacția Focus FM, unde lucrează din anul 2000. Sub numele de Cristina Dinulescu (cel de dinaintea căsătoriei) a fost redactor și prezentator al știrilor Focus FM, fiind editor coordonator al programului informativ matinal al postului. A publicat, de asemenea, în paginile Șansa buzoiană și pe portalul șansanews.ro, fiind totodată corespondentul local sau regional al unor agenții de presă centrale.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare