Liceul Tehnic nu vinde iluzii, ci vine cu cea mai bună ofertă educațională din acest an, în Buzău

Liceul Tehnic nu vinde iluzii, ci vine cu cea mai bună ofertă educațională din acest an, în Buzău

Liceul Tehnic este recunoscut ca Liceul Proiectelor Europene si are cea mai buna dotare în laboratoarele special amenajate pentru pregatirea elevilor. Este o comunitate formată din profesori, elevi și părinți care privesc educația dincolo de predare și teme pentru acasă.

Misiunea Liceului Tehnic se reflectă în bucuria de a învăța și, mai mult decât atât, în preocuparea constantă de a transforma cunoștințele și valorile asimilate în şcoală în abilitățile necesare elevilor noștri, astfel încât să se poată adapta … vieții.


Planul de școlarizare propus de Liceul Tehnic în acest an cuprinde 6 clase de liceu, în domeniile economic, turism și alimentație, electronica si automatizari și protecția mediului. În acest fel dorește să ne adreseze celor 3 profiluri: servicii, tehnic si resure naturale.


Dotările tehnice de ultimă generatie cu care Liceul Tehnic se mândrește îi ajută pe elevi să descopere mai ușor și să înțeleagă materia propusă spre studiu fie că vorbim despre materii cum sunt economie, engleza, matematică, fizică, informatică sau electronica, istorie și geografie. Cadrele didactice ale Liceului Tehnic au înțeles cu multă vreme în urmă că sistemul de predare trebuie să fie unul apropiat elevului, astfel că au urmat cursuri de perfecționare în străinătate și au învățat cum pot ajuta liceul să fie ca o școală ca afară.

De asemenea, elevii Liceului Tehnic beneficiază de cele mai bune stagii de pregătire practică în țară și în străinătate, iar cel mai mare succes îl are proiectul care până acum a trimis 671 de liceeni în Portugalia și pregătește alți 600 pentru perioada următoare. În aceste stagii, elevii beneficiază de condiții europene de practica și de aproape 900 de euro bani de buzunar dar, cel mai important, sunt pregătiți pentru piața muncii.


Liceul Tehnic dispune de internat și cantina recent renovate, pentru ca elevii sa nu fie nevoiti sa parcurga distanțe lungi pentru a ajunge la școala. Cei mai buni ambasadori ai Liceului Tehnic au fost dintotdeauna elevii. Astfel ca marturiile celor care cu ani în urma au ales sa studieze aici iar acum ne reprezinta în instituții importante din țară sunt dovezile faptului că școala noastră pregătește elevii pentru viață, nu pentru o meserie

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare