VIDEO Percheziții la traficanți de droguri. Între dealeri erau și minori

Noi detalii din dosarul rețelei de traficați de droguri, destructurată de polițiștii buzoieni

În referire la știrea de ieri, privind perchezițiile la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, 6 dintre persoanele bănuite, cu vârstele cuprinse între 19 si 41 de ani, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

Ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 25 de percheziții domiciliare, în Buzău, Ilfov și București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv și constituire a unui grup infracțional organizat.

Din cercetări a reieșit că, din 2019 și până în prezent, 20 de persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 42 de ani, s-ar fi constituit într-o grupare infracțională și s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv, de la persoane din Galați și București, pe care le-ar fi vândut în Buzău, dar și în comunele limitrofe (Săpoca, Cernătești, Merei).

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 80 de grame de canabis, 20 de grame de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multe telefoane mobile și 1.300 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare