O băcănie cu produse tradiționale, făcute după rețete vechi de zeci de ani, și-a deschis porțile pentru buzoieni

O băcănie cu produse tradiționale, făcute după rețete vechi de zeci de ani, și-a deschis porțile pentru buzoieni

O băcănie cu produse tradiționale și-a deschis porțile zilele acestea în Buzău. Informația ar putea fi trecută ușor cu vederea, însă trebuie știut că aici se găsesc cele mai alese bucate, preparate tradiționale românești, atent selecționate pentru cele mai exigente gusturi.

La Băcănia Guțu se găsesc produse preparate după rețete vechi de zeci de ani, iar gustul copilăriei revine aproape instantaneu.

Babic, pastramă, cârnați, șuncă, slănină, toate preparate în carmangeria unui pasionat de gastronomie, afumate cu lemne, sunt disponibile în galantare. Gustul este unul deosebit, oferit de condimentele făcute și ele din produse naturale, cum ar fi boiaua de ardei, bulionul de roșii sau usturoiul și cimbrul crescut în grădină proprie.

Ce mai aduce nou Băcănia Guțu? Satisface orice poftă. Mai exact, dacă vă este poftă de un preparat pe care nu l-ați mai gustat de multă vreme, puteți propune producătorului să îl facă și să vă dea de știre când este gata. Asta pentru că produsele sunt făcute într-un laborator gastronomic ce îi aparține doamnei Guțu, proprietara băcăniei. Așadar, poftiți la carne la untură, șuncă fiartă în zeamă de varză sau alte bunătăți? Dați fuga pe strada Vulcan la numărul 21, la Băcănia Guțu.

Băcănia Guțu răspunde și celor aflați departe de casă, dar la fel de pofticioși. Produsele vidate, pentru a putea păstra prospețimea, pot ajunge oriunde în lume prin intermediul firmelor de curierat.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare