Orașul nostru găzduiește cea de-a treia ediție a Concursului de Explorare Urbană. Buzoienii, așteptați cu mic cu mare

Orașul nostru găzduiește cea de-a treia ediție a Concursului de Explorare Urbană. Buzoienii, așteptați cu mic cu mare

Societatea Exploratorilor provoacă iubitorii de aventură de orice vârstă la o nouă vânătoare de comori pe străzile și prin parcurile Buzăului. Astfel, organizația duce mai departe tradiția concursului de explorare urbană care a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție.
Evenimentul va avea loc duminică, 10 iulie, începând cu oara 9.00. Startul concursului se va da în zona părculețului din fața Prefecturii, însă până atunci, iubitorii de aventură și mișcare în aer liber sunt așteptați să se înscrie în competiție. Nu există limită de vârstă, ci doar câteva reguli care trebuie respectate la formarea echipelor.
Se va concura pe patru categorii după cum urmează:
Family – echipe formate din cel puțin un copil de maxim 7 ani, și cel puțin un adult peste 18 ani.
Boboci – echipe formate din fete, băieți sau mixte, din clasele I – IV, cu cel puțin un adult peste 18 ani în componență.
Gimnaziu – echipe formate din fete, băieți sau mixte, cu cel puțin un membru peste 18 ani
Liceeni – echipe formate din fete, băieți sau mixte, cu cel puțin un membru major.
Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri care trebuie să aibă obligatoriu asupra lor o busolă și cel puțin un smartphone.
Concursul este deschis oricui dorește să participe – fie că e vorba de persoane din afara județului, fie de buzoieni care vor să-ți cunoască mai bine orașul – iar organizatorii nu percep niciun fel de taxă de înscriere.
Timp de câteva ore, concurenți vor explora orașul, pe un traseu pe care vor avea de trecut peste mai multe provocări pentru a strânge cât mai multe puncte. câștigătorii vor fi premiați în aceeași zi la Foișorul din Crâng, în cadrul unei festivități programate pentru ora 15.00.
Până pe data de 9 iulie, doritorii se pot înscrie online accesând formularul de la adresa https://forms.gle/2h7rGfM79NTYYVWP7, pe e-mail, la adresa carol.georgescu@gmail.com, sau telefonic, la numărul 0720220064. De asemenea, înscrieri se vor face și la fața locului, până la momentul startului.
Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt
Școala din Parc;
Centrul Cultural Alexandru Marghiloman;
Muzeul Județean Buzău;
Clubul montan Jnepenii.
Vă așteptăm alături de noi la o aventură de neuitat, prin cele mai frumoase zone ale orașului!

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare