Patronul unui restaurant din Buzău, răpus de complicațiile post-COVID. Era prietenul cântăreților de muzică lăutărească

Patronul unui restaurant din Buzău, răpus de complicațiile post-COVID. Era prietenul cântăreților de muzică lăutărească

Victor Stan, patronul restaurantului Boema Events, a murit după ce organismul său nu a mai rezistat complicațiilor post-COVID.

Victor Stan avea 62 ani și a fost confirmat cu SARS CoV2 în luna septembrie. A mers la spital si a fost internat pe sectia ATI. Evolutia clinica a fost nefavorabila, astfel ca în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat.

Potrivit celor apropiați, Victor Stan se vindecase de COVID, dar organismul său a fost prea slăbit pentru a lupta cu sechelele bolii

Victor Stan era extrem de îndrăgit în lumea cântăreților de muzică lăutărească din Buzău și nu numai. În vara acestui an chiar a organizat Festivalul Tinerilor Lăutari, eveniment apreciat la nivel național.

Apropiații îl caracterizează ca fiind un om extrem de cumpătat, modest, cu bun-simț și omul care nu refuza atunci când i se cerea ajutorul.

Vestea că Victor Stan a încetat din viață a căzut ca un trăznet asupra tuturor celor care l-au cunoscut, iar mesajele au început să curgă pe Facebook.

„Nasuleeeeeee, cum îti spuneam eu mereu, erai omul care ne chemai mereu la un șpriț și voie buna , ai îndurerat lume multă prin plecarea ta dintre noi , de azi , rămânem doar cu amintirile care le avem cu tine de atâția ani … Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun !”, este mesajul postat de Costeluș de la Buzău.

„N am văzut tată ptr.copiii lui și mai familist până la tine Victor Stan.Nu am cunoscut om mai devotat ca el în tot ceea ce făcea (perfecționist).Nu pot să cred ce am auzit că nu va mai fi printre noi de azi înnainte. Știam că e bine că mai avea puțin și scăpa din nenorocire.Dumnezeu să te odihnească suflet bun nu te vom uita niciodată Victore…”, a scris Cornelia Ghițanu pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare