Polițistă de 20 de ani, agresată într-o comunitate de romi din Cândești. De la ce a pornit scandalul

Polițistă de 20 de ani, agresată într-o comunitate de romi din Cândești. De la ce a pornit scandalul

S-a demarat o anchetă la IPJ Buzău după ce o polițistă în vârstă de 20 de ani, de la Postul de Poliție Berca, a fost agresată într-o comunitate de romi din Cândești.

În data de 31 decembrie, cu câteva ore înainte de Revelion, a izbucnit un incendiu puternic într-o comunitate de romi din Cândești. Sesizați, pompierii au ajuns la fața locului și au început să acționeze pentru stingerea incendiului care cuprinsese deja 3 locuințe.

La un moment dat, apa din cisterne s-a terminat, iar oamenii din zonă au început să se agite și să îi acuze pe pompieri că nu au venit cu mașinile pline. În acest timp către locul incendiului a fost direcționat și un echipaj de poliție la Postul de Poliție Berca, din care făcea parte și o polițistă de 20 de ani.

Polițiștii au încercat să aplaneze conflictul, însă cei prezenți s-au agitat și mai tare, iar martorii spun că polițista a fost luată la bătaie. Surse din anchetă susțin, însă, că aceasta doar a fost îmbrâncită de către o femeie din zonă.

Din fericire, la fața locului au fost direcționate și echipaje de jandarmi și de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău, care au aplanat scandalul și au scos-o pe polițistă din mâinile agresorilor.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare