Rezultate excepționale obținute de elevii Liceului de Arte la Olimpiada de Interpretare Instrumentală de la Tulcea

Rezultate excepționale obținute de elevii Liceului de Arte la Olimpiada de Interpretare Instrumentală de la Tulcea

După doi ani de pandemie, în care nu au avut posibilitatea să se exprime în fața publicului, în sfârșit, elevii Liceului de Arte Margareta Sterian Buzău au putut participa la Olimpiada de Interpretare Instrumentală clasele III – VIII, etapa zonală Tulcea, alături de concurenți din mai multe zone ale țării.

Elevii Liceului de Arte Margareta Sterian Buzău au demonstrat că nu s-au oprit o clipă din a studia, chiar dacă o perioadă au fost nevoiți să desfășoare orele on-line. Astfel, cei 16 participanți din Buzău au uimit audiența și juriul cu prestațiile lor, iar rezultatele au fost pe măsură.

De punctat faptul că rezultatele elevilor reprezintă efortul susținut al acestora, dar și al profesorilor și părinților.

Astfel, la Buzău au ajuns 6 premii I, 4 premii II, 5 premii III, și o mențiune. De asemenea, pentru doi elevi, Răzvan Nica și Octavian Radu, juriul a decis să participe la Etapa Națională, însă doar unul va lua în calcul aceasta opțiune.

Iată că din nou numele Buzăului și al Liceului de Arte Margareta Sterian s-a aflat pe buzele juriului unui concurs extrem de important iar colectivul unității de învățământ trebuie felicitat.

Iată lista premiilor obținute:

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare