Senatorul Lucian Romașcanu: „Buzăul nu a mai avut demult un primar bun, energic și cu viziune, așa cum este Constantin Toma”

Senatorul Lucian Romașcanu: „Buzăul nu a mai avut demult un primar bun, energic și cu viziune, așa cum este Constantin Toma”

Ministrul Culturii, sematorul Lucian Romașcanu, a postat un mesaj în care și-a exprimat opinia cu privire la discuțiile din ultimele zile cu privire la sistarea finanțării proiectelor cu fonduri europene. Printre altele, Romașcanu vorbește despre modernizarea orașului Buzău din ultima vreme, dar și despre necesitatea verificării cu celeritate a problemei, astfel încât buzoienii să nu aibă de suferit.

„Buzăul nu a mai avut demult un primar bun, energic și cu viziune, așa cum este Constantin Toma. De la începutul primului mandat și până acum Buzăul este un alt oraș, mai verde, mai curat, cu infrastructură modernizată, cu școli în secolul XXI. Sunt multe realizările echipei Toma, le știți și Dvs. foarte bine. Acum câteva zile s-a petrecut un eveniment cel puțin ciudat: după recepții și plăți făcute fără nicio problemă, AMPOR anunță sistarea plăților europene pentru cele trei artere de maximă importanță ale orașului. Se pare că ura față de un om contează pentru unii mai mult decât binele orașului în care locuiesc. Eu, personal, sunt convins de corectitudinea primarului. Fiind vorba de fonduri europene, procedurile sunt clare. Totuși, ca senator al buzoienilor, adresez solicitarea celor în drept să verifice cu maximă celeritate cele reclamate și să decidă conform adevărului de pe teren. Vinovații, daca sunt, să plătească, dar proiectul de modernizare a Buzăului trebuie sa continue!

PS Un electron liber care mimează politica prin județul nostru îl înfierează pe primar cu orice ocazie și motiv. Îți trebui multă nerușinare și puțină minte să folosești tribuna de politician pentru scandal permanent în loc de a sprijini comunitatea care te-a ales…”, este mesajul postat de senatorul Lucian Romașcanu.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare