Tabăra de Cartier, la a XII-a ediție. Ce surprize îi așteaptă pe copii

Tabăra de Cartier, la a XII-a ediție. Ce surprize îi așteaptă pe copii

Tabăra de Cartier, unul dintre cele mai de succes proiecte anuale ale Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău, ajunge în această vară la cea de a XII-a ediție.

Astfel, în perioada 18-29 iulie, de luni până vineri, începând cu ora 9.00 și până la ora 13.00, copiii sunt invitați la Corpul B al Bibliotecii Județene „V. Voiculescu”, în cartierul Poștă, pentru a petrece 10 zile de neuitat.

Programul nostru de educație non-formală și petrecere a vacanței de vară este axat pe dezvoltarea abilităților sociale și cognitive, menținerea contactului cu alți copii, evitarea comportamentelor antisociale.

Cei mici vor lega prietenii noi și vor participa la jocuri și activități distractive și educative.

 „Și pentru acest an am gândit ateliere și activități variate, îmbinând educația non-formală cu dezvoltarea abilităților sociale și cognitive. Jocurile în aer liber, desenele pe asfalt se vor îmbina cu atelierele de creație, concursuri de cultură generală, de îndemânare sau de talente. Reamintesc că Tabăra de Cartier se desfășoară în paralel cu serviciile tradiționale oferite de biblioteca noastră: înscriere și eliberare permise, împrumut la domiciliu, consultare cărți și periodice la sala de lectură, acces Internet”, declară inițiatoarea Taberei de Cartier, Luminița Vlad, șef Birou Corpul B al Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău.

Tabăra de Cartier de la Buzău a fost gândită ca o alternativă pentru toți copiii care nu pleacă în tabere, mai ales din rațiuni financiare.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare