TEZA SĂPTĂMÂNII Tu cât ești dispus să plătești pentru timpul tău?

TEZA SĂPTĂMÂNII Tu cât ești dispus să plătești pentru timpul tău?

Începând de astăzi, expresulbuzoian.ro va publica în fiecare vineri Teza Săptămânii. Ideea aparține fondatorului Vindem-Ieftin.ro, iar echipa noastră a considerat că merită ca un numărare de cetățeni să se bucure de aceste trucuri pe care, de obicei, nu ți le spune nimeni.

Time is Money, sau cum ar spune romanul Timpul costa bani! Exista o stransa legatura intre aceste doua elemente care ne controleaza intreaga viata. 

  Se spune ca secretul oamenilor bogati, este administrarea corecta a timpului. Pornid de la acest argument deducem, ca cel care stie sa isi administreze corect  timpul  va castiga si mai multi bani. Oare? …

Este extrem de importanta intelegerea relatiei dintre timp si bani, iar daca nu esti atent poti pica usor  si in cealalta extrema in care banii incep sa te controleze pe tine, iar TIMPUL  nu va fi de partea ta. 

  Atunci cand discutam cu cei din jurul nostru, principala scuza este lipsa timpului. Timpul pare sa nu ne mai ajunga. Din ce in mai putin timp!

  Insa asa cum pentru fiecare problema exista si o rezolvare,  solutia lipsei de timp poarta numele de ACUM. Acum este momentul sa creezi timp si sa il stapanesti, iar tehnologia este de partea noastra. Acum mai mult ca oricand poti evolua mai repede decat o faceau bunicii sau stramosii nostri. 

  Acum mai mult ca oricand ai acces la informatii, poti asculta un podcast in timp ce esti la volan, in timp ce te plimbi prin parc si poti face cumparaturi online, chiar daca esti in vacanta cu familia, sau programul de lucru nu iti permite sa alergi prin magazine.

 Chiar si atunci cand construiesti poti face ca timpul sa fie de partea ta, deoarece poti delega toate sarcinile specialistilor din domeniu, iar materialele de constructii le poti comada online cu livrare direct la poarta casei tale, insa mereu verifica preturile la mai multi furnizori.

 Fara stres, eficient si rapid! Poti economisi astfel timp pentru lucrurile cu adevarat importante. Si acesta este doar un exemplu!

Online-ul ne simplifica atat viata personala, cat si profesionala, trebuie doar sa fim deschisi si sa profitam de avatanjele acestuia. 

Pretuieste fiecare timp neproductiv, prin actiuni care sa iti aduca mai multa valoare. 

 Ofera mai multa importanta timpului tau, iar el va fi de partea ta!

P.S. Teza saptamanii este modul nostru de a va transmite un scurt rezumat despre eficienta in constructii si evitarea neplacerilor.

Pana atunci… „Nu crede, dar cerceteaza!”

Cosmin Răileanu – “Misiunea noastra este sa ne facem prieteni ce construiesc pe fiecare strada din Romania, apoi din Europa!”

Fondator – Vindem-Ieftin.ro

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare