Video Accident cumplit la Poștă Câlnău. Ce dramă ascunde unul dintre bărbații implicați în coliziune

Video Accident cumplit la Poștă Câlnău. Ce dramă ascunde unul dintre bărbații implicați în coliziune

Duminică seara, un impact puternic a avut loc între trei autoturisme la intrare în Poșta Câlnău, dinspre Buzău, în dreptul Hanului lui Pușcă.

Potrivit polițiștilor, a fost o coliziune între trei autoturisme conduse pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat. Unul condus de un șofer de 50 de ani, din Poșta Câlnău, altul condus de către un șofer de 34 de ani, din Vrancea și al treilea condus de un șofer în vârstă de 51 ani, din Vrancea.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului din Poșta Câlnău, a indicat o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 50 de ani și a pasagerei acestuia, o femeie din Poșta Câlnău și alți 2 pasageri din autoturismul șoferului de 34 de ani, un minor de 5 ani și o femeie de 31 de ani, ambii din Vrancea.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Martorii povestesc că în cazul bărbatului din Poșta Câlnău necazurile par să nu se mai oprească. În urmă cu câțiva ani a fost martor în timp ce singurul copil îi era călcat de mașină. La scurt timp a divorțat de soție, iar acum, când lucrurile păreau că s-au mai așezat, i-a fost dat să trăiască o nouă dramă.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare