VIDEO Incredibil! A coborât dintr-o mașină de lux și a furat ghivecele cu flori de la troiță

VIDEO Incredibil! A coborât dintr-o mașină de lux și a furat ghivecele cu flori de la troiță

Un localnic din Manasia, comuna Cernătești, a construit la intrarea în sat, pe cheltuiala proprie, o troiță și a amenajat locul pentru ca cei care tranzitează zona să se bucure de frumusețea edificiului. De-a lungul timpului, au tot dispărut ghivecele cu flori așezate în fața troței, motiv pentru care în zonă a fost amplasată o cameră de supraveghere. Așa a fost surprinsă o doamnă, chiar în ziua de Paște, în timp de fura ghivecele cu flori.

Pe imaginile surprinse se vede cum SUV-ul Audi, cu numărul de înmatriculare PH-20-ZSB, oprește în apropierea troiței. Din dreapta coboară o doamnă, se duce inițial la portbagaj de unde ia o sacoșă cu care se îndreaptă către troiță.

Femeia studiază cu atenție ghivecele cu flori, după care începe să le așeze în sacosă. În acest timp, șoferul coboară din mașină și ridică capota pentru a nu da de bănuit celorlalți participanți la trafic.

După ce a umplut sacoșa, femeia, nestingherită, se urcă în mașină.

Localnicul care a construit troița dar și autoritățile locale au privit uimiți imaginile și au decis să le facă publice pentru a femeia care a făcut acest gest să fie descoperită și trasă la răspundere. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, tocmai de aceea proprietaru troiței vrea să se facă dreptate.

În credința populară, se spune că troițele trebuie să fie asemenea unor mici altare, asezate la raspântiile drumurilor pentru a-i proteja pe călători și pentru a le aminti drumeților că pe orice drum ar apuca, Dumnezeu este cu ei.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare