VIDEO Nume grele ale kick-box-ului, aduse la Buzău de Consiliul Județean și Cătălin Moroșanu

VIDEO Nume grele ale kick-box-ului, aduse la Buzău de Consiliul Județean și Cătălin Moroșanu

Cea de a 15-a ediție a galei K1, “Dynamite Fighting Show”, va avea loc la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”, printr-un parteneriat între Consiliul Județean și Asociaţia “Federaţia Sporturilor de Contact”.  Anunțul a fost făcut astăzi, chiar de fostul sportiv Cătălin Moroşanu care a susținut o conferință de presă alături de președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

„𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒕𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒍𝒖𝒎𝒊𝒊, 𝒑𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒖𝒓𝒊𝒔𝒕𝒊𝒄𝒂 𝒔𝒊 𝒄𝒂𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒊 𝒂𝒏𝒕𝒊-𝒃𝒖𝒍𝒍𝒚𝒊𝒏𝒈 – cele 3 elemente de bază ale 𝑮𝒂𝒍𝒆𝒊 𝑫𝒚𝒏𝒂𝒎𝒊𝒕𝒆 𝑭𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒉𝒐𝒘, ce va avea loc la 𝑩𝒖𝒛𝒂𝒖 𝒑𝒆 24 𝒊𝒖𝒏𝒊𝒆.
Consiliul Județean Buzău este coorganizator al acesteia, un eveniment sportiv inedit, cu participare națională și internațională, prin care se promovează kickboxing-ul.
Sportul înseamnă disciplină, respect, performanță, fiind totodată și o modalitate de promovare turistică. Această gală reprezintă o oportunitate de promovare a unor zone turistice din județul Buzău, dar are și o importantă componentă educațională.
Cătălin Moroșanu este cel care va merge pe 30 și 31 mai în 3 licee buzoiene (Pătârlagele, Pogoanele și Liceul cu Program Sportiv Buzău) pentru a desfășura o campanie anti-bullying, ce are ca scop limitarea atitudinii negative între adolescenți și îmbunătățirea comportamentelor acestora”, este mesajul transmis de președintele Neagu.

Gala K1  va aduce la Buzău nume grele ale kick-box-ului international. Printre luptătorii care vor urca în ring se află campionul francez de K1, Freddy Kemayo.

„ Ediția a 15-a a Dynamite Fighting Show, va fi una specială, cu trei main eventuri. Vom avea un cap de afiș, meciul între legendarul campion francez Freddy Kemayo și românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017. De asemenea, triplul campion mondial Bogdan Stoica va avea un super fight internațional. Florin Rambo Lambagiu, care marți va lupta pentru titlul mondial la Paris cu campionul Cyril Benzaquene, este și el confirmat, și va avea un meci cu turcul Burak Unal. Vom avea un total de 8 confruntări internaționale. În premieră, pe fight card, vom avea și un buzoian ( Andrei Andreescu), care a câștigat de curând Cupa Tellur și e de mare perspectivă. Va lupta cu Mădălin Mogoș”, a spus Cătălin Moroșanu.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare