VIDEO Un așa-zis clan terorizează cartierele buzoiene. Corecții fizice aplicate în plină stradă

VIDEO Un așa-zis clan terorizează cartierele buzoiene. Corecții fizice aplicate în plină stradă

Un grup de tineri și adolescenți, reuniți sub titulatura „Clanul Rusu” terorizează cartierele buzoiene. Își fac veacul în Micro 3, în zona Mall-ului dar acționează și în alte zone ale orașului.

Pe lângă comportamentul greu de reprodus, acești tineri obișnuiesc să aplice corecții fizice adolescenților pe care îi întâlnesc pe stradă.

Zilele trecute, mai exact duminică după amiază, un adolescent a fost pălmuit la un loc de joacă din cartierul Micro 3 pentru că nu a vrut să răspundă la o întrebare adresată de unul dintre membrii găștii ce număra peste 20 de persoane. Cel care a aplicat corecția, R. A., are 16 ani, este dintr-o localitate din apropierea municipiului și este elev la un liceu buzoian. Probabil că totul s-ar fi terminat tragic dacă adolescentul pălmuit ar fi reacționat.

Nu este un caz singular. Sunt mulți părinți care au aflat de la copii că au fost bătuți sau agresați verbal de acești tineri.

Membrii acestui așa-zis clan sunt foarte prezenți și în mediul online unde postează fotografii sau filmulețe în care apar în poziții agresive sau care instigă la violență.

Vom reveni cu imagini din momentul agresiunii din Micro 3.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare