Șef nou la Permise. Cum a ajuns un polițist din Dâmbovița, la conducerea  Serviciului Permise  și Înmatriculare Buzău

Șef nou la Permise. Cum a ajuns un polițist din Dâmbovița, la conducerea  Serviciului Permise și Înmatriculare Buzău

Începând cu 01.09.2021, prin dispoziția directorului Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, inspector de poliție IONIȚĂ GABRIEL CONSTANTIN va îndeplini atribuțiile de șef serviciu la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Buzău. Numirea se face în urma concursului de recrutare din sursă internă organizat de D.R.P.C.I.V. în data de 17.08.2021.  

            Inspector de poliție IONIȚĂ GABRIEL CONSTANTIN activează în Ministerul Afacerilor Interne de 13 ani, este ofițer de poliție din anul 2017 și până la data numirii în funcția de șef serviciu S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

            Anterior a activat ca ofițer în cadrul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, la S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova și la S.P.C.R.P.C.I.V. Dâmboviţa ca examinator auto, dar și în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

            Este licențiat în Drept și masterand în domeniul management în cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare