A dat radarul peste cap. Cu ce viteză a fost prins un bucureștean la Poșta Câlnău

A dat radarul peste cap. Cu ce viteză a fost prins un bucureștean la Poșta Câlnău

În perioada 14 – 16 mai a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, au aplicat 412 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 103 de permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate.

Poliţiştii au acționat în week-end pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive, aparatele radar amplasate înregistând 166 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 69 conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză pe timp de noapte – 152 km/h – a fost înregistrat autovehiculul unui bărbat de 62 de ani din Bucureşti, ce rula pe DN2E85 în  localitatea Poşta Câlnău.

Alte 34 permise de conducere au fost reţinute pentru neacordarea de prioritate, pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric şi pentru conducerea unor vehicule sub influenţa alcoolului, pentru neprezentarea la Poliţie în termen de 24 de ore, în urma implicării într-un eveniment rutier cu pagube materiale.

Sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (47), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (20), dar şi 84 de sancţiuni pentru alte abateri în trafic.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 180.000 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare