Buzăul, sub cupola artelor. Începe cea de-a XIII-a ediție a Concursului Național „Margareta Sterian”

Buzăul, sub cupola artelor. Începe cea de-a XIII-a ediție a Concursului Național „Margareta Sterian”

În perioada 27 februarie – 4 martie 2023 va avea loc cea de a XIII-a ediție a Concursului Național „Margareta Sterian”, eveniment ce a devenit o tradiție pentru elevii iubitori de artă din toată țara ce își dau întâlnire an de an la Liceul de Arte “Margareta Sterian” Buzău, locul unde se va desfășura competiția.

Ediția din acest an va avea loc sub umbrela unei teme de o importanță deosebită: UMANITATE .

Ca în fiecare an, concursul se desfășoară pe mai multe secțiuni: Muzică, Arte vizuale, Arta actorului și Creație literară în limba română, secțiuni la care vor participa elevi atât din instituții de învățământ de masă, cât și din licee și colegii de artă.

Juriile vor fi formate din profesori universitari și profesori de specialitate din diferite instituții de prestigiu din țară, asigurându-se astfel corectitudinea și valoarea concursului.

Iubitorii de artă din Buzău se vor putea bucura pe data de 3 martie 2023, începând cu ora 12:00, de vernisajul expoziției lucrărilor premiate la secțiunea Arte vizuale, ce va avea loc la Sala Centrului Muzeal I.C. Brătianu Buzău.

Data de 4 martie 2023 va fi marcată de Gala Laureaților “Margareta Sterian” și Festivitatea de premiere, la ora 11:00, în Sala Consiliului Județean Buzău.

Concursul se regăsește în Calendarul Activităților Educative Naționale și Internaționale Fără Finanțare din Partea Ministerului Educației, aprobat prin OME nr. 3.612/31.01.2023, anexa 2, poz. 67.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare