Copil de 2 ani, răpit de pe stradă, chiar de sub ochii rudelor

Copil de 2 ani, răpit de pe stradă, chiar de sub ochii rudelor

Ieri, 25 iulie, în jurul orei 13.00, polițiștii din Râmnicu Sărat au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 57 de ani, din Râmnicu Sărat, cu privire la faptul că nepotul său, de 2 de ani, a fost luat de pe stradă, de către o persoană necunoscută.

În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, care au demarat cercetări pentru clarificarea situaţiei, înlăturarea oricărei stări de pericol şi luarea măsurilor legale.

Din cercetări a reieşit că, în ziua respectivă, un tânăr a trecut prin faţa locuinţei bunicii minorului, moment în care copilul se afla pe drumul public, în prezenţa unei rude.

Bărbatul a luat copilul în braţe şi a plecat, fără încuviinţarea rudei acesteia.

Tânărul a fost depistat la scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Vâlcelele.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În cursul acestei zile, tânărul urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de sesizare a instanţei în vederea arestării preventive.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare