FOTO Președintele Consiliului Județean Buzău a premiat, astăzi, excelența

FOTO Președintele Consiliului Județean Buzău a premiat, astăzi, excelența

Zi extrem de importantă, astăzi, la Consiliul Județean. Petre Emanoil Neagu, președintele instituției buzoiene a premiat astăzi excelența. Elevii cu 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 𝟭𝟬 𝗹𝗮 𝗘𝘃𝗮𝗹𝘂𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗡𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹ă ș𝗶 𝗹𝗮 𝗕𝗮𝗰𝗮𝗹𝗮𝘂𝗿𝗲𝗮𝘁, un elev 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗶 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗔𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗮 𝘀𝗶 𝗣𝗿𝗼𝘁𝗲𝗰𝘁𝗶𝗮 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶, care a obținut media 9,60 la Examenul de Bacalaureat, și nu în ultimul rând, Cătălin Moroșanu, au primit astăzi premii, diplome și mulțumiri din partea președintelui Consiliului Județean Buzău.

„I-am premiat astăzi pe elevii care au obținut 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 𝟭𝟬 𝗹𝗮 𝗘𝘃𝗮𝗹𝘂𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗡𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮 𝘀𝗶 𝗹𝗮 𝗕𝗮𝗰𝗮𝗹𝗮𝘂𝗿𝗲𝗮𝘁, tineri deosebiți, care merită toate felicitările și gândurile noastre bune! Vă doresc mult succes, viața să vă răsplătească această dăruire și dorință de cunoaștere cu multe oportunități pentru dezvoltare și oameni frumoși care să vă însoțească în atingerea performanței! Noi suntem mândri de voi!
Tot astăzi am acordat și un 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗲𝗹𝗲𝘃 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗶 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗔𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗮 𝘀𝗶 𝗣𝗿𝗼𝘁𝗲𝗰𝘁𝗶𝗮 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶, care a obținut media 9,60 la Examenul de Bacalaureat! Ne-ai lăsat muți de uimire, te respectăm, te admirăm și ne dorim să fii un model pentru generațiile viitoare. Pentru noi ești deja un model, un munte de ambiție, curaj și perseverență!
Un alt premiu oferit astăzi este pentru un om drag mie, un om care a devenit 𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻𝘂𝗹 𝗕𝘂𝘇𝗮𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘀𝗶 𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗮𝗶𝗰𝗶, care ne-a fost alături în organizarea multor evenimente de promovare a județului Buzău și în campania anti-bullying desfășurată în liceele din județ. 𝗖𝗮𝘁𝗮𝗹𝗶𝗻 𝗠𝗼𝗿𝗼șa𝗻𝘂, îți suntem recunoscători și Buzăul te primește oricând cu brațele deschise!”, este mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare