Ședință extraordinară la Consiliul Județean. Proiect important pe ordinea de zi

Sărbători trunchiate de pandemie. Chiar și așa, Consiliul Județean pregătește surprize

Suntem în al doilea an de pandemie, dar chiar și așa autoritățile fac deja primele planuri în ceea ce privește manifestările specifice lunii decembrie. Startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă este dat de Consiliul Judetean care a anuntat că anul acesta va aloca un buget mai mare decât cel de anul trecut, însă, la fel ca și în 2020,  acțiunile ce vor marca Ziua Națională a României și sărbătorile de iarnă vor fi mult mai restrânse.

Și în acest an ne așteaptă sărbători sărace în evenimente. Însă, în ciuda recomandărilor și restricțiilor reprezentanții Consiliului Județean nu pot lăsa să treacă Ziua Națională a României și sărbătorile de iarnă fără a face o bucurie buzoienilor. 220.000 lei! Atât vor costa manifestările organizate de Consiliul Județean în luna decembrie.

Din fericire, și anul acesta va fi pregătit un iluminat stradal de sărbătoare, iar Muzeul Județean, Teatrul George Ciprian și Centru de Cultură și Artă vor avea evenimente speciale, însă și aici cu respectarea restricțiilor impuse la momentul respectiv.

Pe de altă parte, buzoienii vor avea parte de momente speciale oferite de Armata 2 care anul acesta vor organiza ceremonia și defilarea militarilor pe Calea Eroilor și nu în Parcul Crâng cum a fost anul trecut. Nu se știe însă dacă situația pademică va permite și orgnizarea paradei cu tehnică militară, un moment de altfel extrem de îndrăgit de buzoienii care obișnuiau să vină la manifestările dedicate Zilei Naționale a României.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare