Silviu, victima exploziei de la Mărăcineni, mesaj pentru cei ce îi sunt alături

Silviu, victima exploziei de la Mărăcineni, mesaj pentru cei ce îi sunt alături

După aproape două luni de la explozia în care a fost grav rănit, Silviu Jilavi a postat primul mesaj pe pagina de socializare.

„Prima ieșire la aer după aproximativ 50 de zile. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la vindecarea mea,in special familiei pentru suportul moral.stiu că mai este mult până acasa,dar Dumnezeu mă iubește și mă va ajuta unde mă voi împotmoli”, a scris Silviu pe Facebook.

De aproape două luni, Silviu Jilavu se află la un spital din Hanovra, destinat tratării marilor arși. I-au fost alături în tot acest timp familia, dar și colegii și prietenii care s-au rugat neîncetat pentru el.

Deflagraţia în care a fost rănit Silviu s-a produs s-a produs pe 17 august, la Poți Emi, în timp ce un instalator încerca să racordeze centrala termică la gaze, în casa unor soţi care abia se mutaseră în noua locuinţă.

Patru oameni au fost grav răniţi, iar trei dintre ei au ajuns la Terapie Intensivă. Cei doi soţi, de 26 şi 43 de ani, care abia se mutaseră în casă nouă chemaseră la orele serii un instalator să facă racordul la gaze. În timpul lucrului, s-a produs o deflagraţie pe fondul acumulării de gaze în bucătărie.

  Explozia a fost atât de puternică încât zgomotul s-a auzit departe. În urma deflagraţiei, uşa locuinţei a fost pur şi simplu aruncată la mai mulţi metri distanţă.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare